onsdag 26 mars 2014

Ibland flyger tiden...




Igår var en helt fantastisk solnedgång. Ikväll är jag dock för trött för att gå ut och titta men jisses vilka färger det var igår!
Rasmus kör och kör. Nu har han fått sin släpsko ( tror jag det heter, en metallsula som man sätter under crosstöveln ). Och fort går det. 

Nu finns planer för att utöka rosettsamlingen med ett deltagande i Pay and Jump på Sickelsta Gård 5/4. Håll tummarna ;-)

IKEA har skaffat denna plansch till sortimentet. Ska jag eventuellt skaffa när jag stylar om i sadelkammaren till sommaren. Det blir totalrenovering i stallet :-) så kul och roligt att göra fint nu när vi rider allt mer och vill fixa till så att det blir både praktiskt OCH snyggt :-)
Chilli har denna statyett i sitt sortiment för 349kr men jag vet inte var jag skulle ställa den....lurar på det en stund till.
Skitiga och lerinpackade men glada hästar i hagen.
Viktoria har fått ny boxdörr som är mer anpassad till hennes storlek. Manager skall det målas och fixas i hela stallet :-)))
Tindra hittar på allt mer med Hrid som är GÖRSNÄLL men lat!
Vår älskade Ozzy. 
Här får Tindra ridlektion av en av sina hästtjejkompisar! 
Perfect Sit ska designa nya pannband och jag gillar verkligen detta turkosa som skulle passa Hrid så fint....men jag gissar att inte det är gratis. Tränset kostar nytt 1700kr så....
Jag har färgat Tindras hår, eller rättare sagt topparna. Tre minuter och ett bra resultat. Hon själv är jättenöjd och jag tyckte det var kul att hon fick experimentera lite hon också ;-)

Må väl,
Petra 

söndag 2 mars 2014

Hästtokigt




Jag gillar verkligen Du Nords fotoprint-textilier med islandshästar. Vill ha ett gäng kuddar och sängkläder! Blir dock dyrt, så en eller två kanske!?


En sådan liten byst har jag dock skaffat till vardagsrummet där den pryder sin plats på buffén.
Jag fick tag i några foton på Mura, Viktorias mamma. En sann 10-poängare ( för man och svans ). Tyvärr förolyckad.


Vår vackra och coola Viktoria fra Hrisdal.
Hennes pappa Glymur fra Innri-Skeljabrekku. Världens högst bedömda silversvarta. Han dog tyvärr förra året av kolik.
Tindra med sin Hrid fra Skuggabjergum
Rätt snäll faktiskt ;-)

Förra helgen fann Tindra första tussilagosarna ;-) I februari!!!
Jag har shoppat ;-)) 5000luminen=väldigt ljust :-)))) återstår att testa :-)))
Har även beställt ett PS-träns i svart till Hrid som ogillar att tränsas. Ett anatomiskt träns passar kanske bättre???
Förutom ligghall, Thermobar, Diddi-dyna el bomlös Top Reiter så finns lite bling som stigbyglar med stegrande isisar på önskelistan och..... Ja, den blir bara längre och längre. Bäst att sälja av allt gammalt i stallet som inte används. I sommar skall fixas och trivas där!!! Längtar!!!
Kram på Er!
Petra